Baravan Concepts voor jouw BBQ en tuinfeest

Geniet met je dierbaren in de fijne buitenlucht van de mooiste hapjes en drankjes tot de zon ondergaat. Wil je dit keer iets anders serveren dan de standaard biertjes en wijntjes? Boek dan de Baravan of Scooterbar en verras je gasten met een mobiele gin bar en de fijnste gin-tonics!

Een mobiele gin bar is de perfecte toevoeging aan een BBQ of tuinfeest, omdat het een fijne vibe en de nodige gezelligheid met zich meebrengt. Daarbij creëert het ook een bepaalde ambiance die bijdraagt aan de uitstraling van jouw feest. Een mooi aangeklede mobiele gin bar is een echte eyecatcher en dit versterkt de feestelijke sfeer.

Door het inzetten van de Baravan of Scooterbar worden jouw gasten op een leuke en ontspannen manier geëntertaind en voorzien van heerlijke gin-tonics. Als gastvrouw- of heer geeft dit jou de mogelijkheid om meer tijd en aandacht te besteden aan de gasten en geniet je zelf ook optimaal van jouw feest.

Voor ons is het belangrijk dat iedereen geniet op jouw BBQ of tuinfeest. Dat betekent dat wij jullie op ons vlak volledig ontzorgen. Wij brengen alles mee dat wij nodig hebben om jullie feest compleet te maken. Van glaswerk, tot ijsblokjes, de mooiste premium gins, complementerende tonics en bijpassende garnering.
Om het extra feestelijk te maken, kan er voor gekozen worden om een ballonnenboog toe te voegen. Hiermee trekken onze mobiele gin bars nóg meer de aandacht.

Onze gintenders zijn experts op het gebied van smaakcombinaties. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies welke smaken bij elkaar passen.
Toch begrijpen wij ook als geen ander dat het erg leuk is om een personal touch toe te voegen. Wij denken graag met jou mee om het perfecte gin menu samen te stellen. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om de namen van de drankjes zelf te bepalen. Zo wordt jouw BBQ of tuinfeest extra bijzonder en maak je zeker indruk op je gasten.
We beloven dat hier nog lang over nagepraat zal worden!

Waarom anderen de Baravan boeken:


Onvergetelijke ervaring met bijzondere eye-catcher
Gevarieerd aanbod aan drankjes
Verrassende smaakcombinaties
Aandacht voor details
Mogelijkheid om te personaliseren
Volledige ontzorging
Mobiele bar die overal past
Enthousiaste en gepassioneerde gintenders