De Baravan op jullie bedrijfsevent

Een nieuw bedrijfspand openen, een mijlpaal met alle personeelsleden vieren of het jaar op onvergetelijke wijze afsluiten? Dan mag een mobiele gin bar zeker niet ontbreken. Samen maken we er een spetterend bedrijfsevent van!

Met de Baravan of Scooterbar op jullie bedrijfsfeest worden de medewerkers op originele wijze verrast. Een mobiele gin bar is iets anders dan de standaard wijn- en bier bars en de drankjes zorgen voor een unieke beleving. Uit ervaring weten wij dat er veel gin liefhebbers bij komen!

Voor ons is het belangrijk dat iedereen optimaal kan genieten van het bedrijfsfeest. Dat betekent dat wij jullie op ons vlak volledig ontzorgen. Wij brengen alles mee dat wij nodig hebben om jullie event compleet te maken. Van glaswerk, tot ijsblokjes, de mooiste premium gins, complementerende tonics en bijpassende garnering.
Om het extra feestelijk te maken, kan er voor gekozen worden om een ballonnenboog toe te voegen. Hiermee trekken onze mobiele gin bars nóg meer de aandacht en zorgen zij voor een gezellige en feestelijke ambiance. We beloven dat hier nog lang over nagepraat zal worden!

Onze bartenders zijn experts op het gebied van smaakcombinaties. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies welke smaken bij elkaar passen.
Toch begrijpen wij ook als geen ander dat het erg leuk is om een personal touch toe te voegen. Wij denken graag met jullie mee om het perfecte gin menu samen te stellen. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om de namen van de drankjes zelf te bepalen.

Van klassieke gin-tonics tot smaakvolle cocktails, alcoholvrije opties en een persoonlijk welkomstdrankje. Gin is zo veelzijdig dat iedereen van heerlijke drankjes zal genieten. Natuurlijk worden alle drankjes met liefde én grote glimlach geserveerd.

Onze mobiele gin bars laten zich perfect inzetten voor onder meer personeelsfeesten, voor het openen van een nieuw bedrijfspand, store openingen, open dagen, beurzen en als drive thru voor de uitgifte van kerstpakketten.
Een andere tip is om een gin proeverij te boeken; met deze gin workshop duik je dieper in de wereld van gin en geef je de medewerkers een geweldige workshop waarbij het draait om proeven, samen genieten en meer leren over gin. Klik hier voor meer informatie over de Alles over gin. proeverij.

Waarom anderen de Baravan boeken:


Onvergetelijke ervaring met bijzondere eye-catcher
Gevarieerd aanbod aan drankjes
Verrassende smaakcombinaties
Aandacht voor details
Mogelijkheid om te personaliseren
Volledige ontzorging
Mobiele bar die overal past
Enthousiaste en gepassioneerde gintenders