Baravan Concepts op jouw beursstand

Beurzen zijn dé momenten om in contact te komen met huidige en potentiële klanten. Persoonlijke relaties worden aangegaan en opgebouwd. Om als standhouder onderscheidend te zijn en de aandacht te kunnen trekken van het publiek, is een unieke eye-catcher op de beursstand noodzakelijk. Met de Baravan en Scooterbar zit je zeker goed en ben je ook nog eens verzekerd van heerlijke gin-tonics tijdens de beursdagen!

Bij het ontwerpen van een beursstand zijn een aantal dingen erg belangrijk; de stand moet opvallend zijn, zich weten te onderscheiden van de concurrentie en iets ludieks bevatten waarmee het de aandacht trekt van het publiek. Een mobiele gin bar is de perfecte toevoeging aan een stand om diverse redenen.

Allereerst zorgt een mobiele gin bar voor reuring en vergroot het de aantrekkingskracht. Op de beurs ben je namelijk nooit de enige; de kans is erg groot dat jouw stand omringd wordt door stands van concullega’s die strijden om dezelfde aandacht van dezelfde (potentiële) klant.
Het hebben van een unieke stand helpt je op te vallen tussen de menigte. Voeg hier een ludiek onderdeel aan toe en veel bezoek is gegarandeerd. En diezelfde reuring zal ervoor zorgen dat er nog meer mensen naar jouw beursstand toegetrokken worden.

Ten tweede bieden zowel de Baravan als de Scooterbar jouw (potentiële) klanten een unieke ervaring. Bier en wijn zijn tegenwoordig standaard verkrijgbaar bij beursstand, gin-tonics daarentegen niet. Gin-tonics worden nog steeds gezien als bijzondere en luxe(re) drankjes. En precies dit geeft jou de kans om jouw bedrijf, product en / of merk op een creatieve en memorabele manier te presenteren en een blijvende indruk achter te laten.
Uiteindelijk kan dit leiden tot meer naamsbekendheid, positieve mond-tot-mondreclame en natuurlijk extra verkoop. Bovendien kan een mobiele gin bar zorgen voor extra exposure op social media en zo een groter publiek bereiken.

Ten derde kan een mobiele gin bar helpen om een specifieke doelgroep aan te spreken. Als jouw product of dienst zich richt op een bepaalde niche of levensstijl, dan kunnen de Baravan en Scooterbar de perfecte aanvulling zijn die net het verschil gaan maken. Goed om te weten is dat er mogelijkheden zijn om de mobiele gin bars te customizen met eigen branding.

Als laatste bieden de Baravan en Scooterbar beiden de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze direct in contact te komen met (potentiële) klanten. Terwijl ze genieten van een drankje, kun je in gesprek gaan en informatie geven over jouw bedrijf, product of dienst. Zo kunnen leads op hele organische wijze gegenereerd worden.

Waarom anderen de Baravan boeken:


Onvergetelijke ervaring met bijzondere eye-catcher
Gevarieerd aanbod aan drankjes
Verrassende smaakcombinaties
Aandacht voor details
Mogelijkheid om te personaliseren
Volledige ontzorging
Mobiele bar die overal past
Enthousiaste en gepassioneerde gintenders