De Baravan op jullie bruiloft

You said yes! En dat betekent dat het plannen van jullie mooiste en belangrijkste dag kan beginnen.
Hierbij is het idee ontstaan om jullie gasten op originele wijze te verrassen en als gin liefhebbers zijnde mag een mobiele gin bar eigenlijk niet ontbreken.

Met een mobiele gin bar op jullie bruiloft wordt er een onvergetelijke ervaring voor de gasten gecreëerd. De Baravan en Scooterbars trekken de aandacht en zorgen voor een gezellige en feestelijke ambiance. We beloven dat hier nog lang over nagepraat zal worden!

Wij vinden het belangrijk dat alles klopt op jullie dag. Alles draait om de details. Van het juiste glaswerk tot ijsblokjes en verse garnering. Daarom zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en jullie hierdoor volledig ontzorgd worden.

Onze bartenders zijn experts op het gebied van smaakcombinaties. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies welke smaken bij elkaar passen.
Wil je een persoonlijk tintje toevoegen? Ook dat kan! Wij denken graag met jullie mee om het perfecte gin menu samen te stellen. Een gin menu die past bij jullie, de bruiloft en de gasten. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om de namen van de drankjes zelf te bepalen. Wat dacht je van “his”, “hers” en “ours”?

Van klassieke gin-tonics tot smaakvolle cocktails, alcoholvrije opties en een persoonlijk welkomstdrankje. Gin is zo veelzijdig dat iedere gast van heerlijke drankjes zal genieten. Natuurlijk worden alle drankjes met liefde én grote glimlach geserveerd.

Waarom anderen de Baravan boeken:


Onvergetelijke ervaring met bijzondere eye-catcher
Gevarieerd aanbod aan drankjes
Verrassende smaakcombinaties
Aandacht voor details
Mogelijkheid om te personaliseren
Volledige ontzorging
Mobiele bar die overal past
Enthousiaste en gepassioneerde gintenders