Nieuwsgierig hoe anderen Baravan Concepts hebben ervaren?
Hieronder lees je wat zij over ons te zeggen hebben

Thalita

Aanrader!!! Een waanzinnig mooie ginbar, heerlijk verrassende gins en wat een leuk mooi knap stel. Wij zijn fans, superavond gehad!

Mario

Ik heb Baravan Concepts meegemaakt op een bedrijfsevent en het was schitterend, gezellig en lekker. Er was een leuk koppel met een leuke verbouwde caravan die zich erop gesteld heeft. Ik zou dit ook graag eens voor mijn eigen bedrijfsevent willen!

Isa

Voor onze bouwvakborrel kwam Baravan Concepts bij ons langs met de Baravan en allerlei soorten gin-tonics. De drankjes zagen er heel leuk uit en waren heerlijk!
Ik raad Baravan Concepts zeker aan voor een bedrijfsevent!

Mickael

Een aantal jaar geleden kwam ik in contact met Alles over gin.. Het persoonlijke contact in combinatie met de passie en kennis die er gedeeld wordt, maakt dat wij erg graag samenwerken.
Een aantal weken geleden waren ze weer aanwezig bij de opening van onze nieuwe winkel, de sfeer die werd neergezet was voor ons de bevestiging dat we voor de juiste partij hebben gekozen. Zeker niet voor de laatste keer, tot snel toppers. Team Zumo

Beck

Als je een gin-tonic op de juiste wijze maakt en de goede ingrediรซnten gebruikt, dan heb je een killer drankje dat goed uitziet, lekker ruikt en heerlijk smaakt….en dat is precies wat jullie gedaan hebben.ย Top!

Renรฉ

De Baravan is een makkelijke manier om op je feest of festival een leuke, originele bar neer te zetten, waarbij de vrolijkheid en kennis van de barvrouw een mooie toevoeging is aan het geheel!
Ze stralen helemaal, en man, wat werkt dat aanstekelijk. Top geregeld!

Michiel

De Baravan was het bruisende middelpunt van ons event. Het was steeds druk voor de uitnodigende gin-bar, waar gasten verrast werden met mooie gin-tonic combinaties.
Super leuk om nieuwe gins te proeven en ontdekken – maar ook voor mensen die anders nooit gin drinken.

Sfeerimpressie en referenties, Baravan Concepts