Baravan Concepts als marketingtool

Heb jij een (nieuw) product die je wilt promoten? Een merk die op ludieke wijze in de markt gezet moet worden? Of wil je je gasten tijdens een zakelijk event trakteren op drankjes waar nog lang over nagepraat wordt? Zet dan de Baravan of Scooterbar in!

Met zowel de Baravan als met de Scooterbar weet jij de aandacht op jezelf, jouw merk én product te vestigen. Het zijn twee eye-catchers die de aandacht trekken en nieuwsgierigheid weten op te wekken van jouw potentiële klanten. Hieronder delen wij zeven redenen waarom je Baravan Concepts op wilt nemen in jouw marketingstrategie.

1 – Onvergetelijke ervaring
Een mobiele gin bar biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor (potentiële) klanten. Het is een geweldige manier om indruk te maken én een blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep.

2 – Merkbeleving
Met de Baravan en Scooterbar kun je jouw merk of product op een creatieve manier te presenteren. Er zijn mogelijkheden om de mobiele gin bars te customizen met eigen branding.

3- Social media buzz en vergroten naamsbekendheid
Het inzetten van Baravan Concepts kan leiden tot een social media buzz. Als mensen een geweldige tijd hebben gehad, zullen zij dit delen op social media. Dit zorgt voor een vergroting van de naamsbekendheid.

4 – Nieuwe klanten
Het inzetten van een mobiele gin bar kan nieuwe (nieuwsgierige) klanten aantrekken die anders niet in aanraking zouden komen met jouw merk of product. Het kan een kans zijn om nieuwe markten aan te boren.
Daarbij zorgen de Baravan en Scooterbar voor een fijne, informele sfeer waarbij men zich op hun gemak voelt. Dit maakt de interactiedrempel een stuk lager.

5- Inzetbaarheid
De Baravan en Scooterbar zijn inzetbaar op verschillende evenementen en locaties, waardoor het een zeer flexibele marketingtool is.

6- Differentiatie
Het inzetten van Baravan Concepts kan je onderscheiden van je concurrenten. Het biedt een kans om op te vallen in een drukke markt.

7 – Verkoopkans
De Baravan en Scooterbar bieden de mogelijkheid om direct producten te verkopen aan (potentiële) klanten. Dit zorgt voor extra omzet en winst. In dit geval is het inzetten van een mobiele gin bar de perfecte investering.

Waarom anderen de Baravan boeken:


Onvergetelijke ervaring met bijzondere eye-catcher
Gevarieerd aanbod aan drankjes
Verrassende smaakcombinaties
Aandacht voor details
Mogelijkheid om te personaliseren
Volledige ontzorging
Mobiele bar die overal past
Enthousiaste en gepassioneerde gintenders