Hi!

Ik ben DeniseHet gezicht achter Baravan ConceptsAangenaam (digitaal) kennis te maken!
01

Het gezicht achter Baravan Concepts

Founder Denise Adema, Baravan, Scooterbar, Mobiele gin bar van Nederland, Alles over gin.

Mijn naam is Denise, het gezicht achter Baravan Concepts!
Van nooit een gin-tonic gedronken te hebben (“want dat is toch dat bittere drankje”) naar een liefde voor gin die uitmondde in hét gin platform van Nederland.

De allereerste gin-tonic was zo’n aangename verrassing dat ik al gauw meer wilde weten over gin. Er was op dat moment echter geen enkele on- en offline plek waar alles over gin te vinden was. Gezien ik inmiddels al zoveel kennis had vergaard, besloot ik dit platform zelf te gaan bouwen. In 2018 zag Alles over gin. het levenslicht op en in maart 2019 werd het allereerste, officiële gin platform van Nederland gelanceerd!

Ieder weekend bezocht ik gin distilleerderijen en tonic merken voor het persoonlijke verhaal achter de fles. Het platform werd iedere uitgebreid met meer content en werd het concept van proeverijen op locatie gelanceerd. Het is geweldig om mensen kennis te laten maken met de mooiste gins en tonics. Zeker als er een verbaasde blik en grote glimlach verschijnt na het proeven van een gin of gin-tonic!

02

En toen kwam er een geweldige vintage Kip caravan op mijn pad..

Zelf heb ik altijd de droom gehad om een oude auto op te knappen en te restaureren. Toen een vriend mij wees op een Marktplaats advertentie van een oude Kip caravan uit ’78 was ik direct verkocht. Dit was dan geen auto, maar hoe gaaf zou het zijn om deze caravan om te bouwen naar een mobiele gin bar! De caravan voldeed aan alle eisen en binnen een dag was de Kip dan ook aangeschaft.

En zo geschiedde.. De caravan werd opgehaald en het feest kon beginnen. De caravan werd volledig gestript van voor naar achter én van boven naar beneden. Acht maanden lang strijden om er iets moois van te maken!
Hoewel er in het begin echt wel momenten waren dat de handen in het haar zaten, is het uiteindelijk toch gelukt om deze geweldige vintage Kip caravan om te bouwen tot de Baravan; dé mobiele gin bar van Nederland.

Van vintage Kip caravan naar de Baravan, de mobiele gin bar van Nederland, Baravan Concepts
03

Het verhaal achter de naam

Het verhaal achter de naam, Baravan Concepts

Er is maar één naam perfect voor een omgebouwde caravan tot gin bar en dat is “Baravan”. Zonder na te denken is dit dan ook de naam van de Kip caravan geworden.
Het woord “Concepts” maakt het plaatje compleet; de mogelijkheden met de Baravan zijn namelijk eindeloos. Zo kunnen er allerlei soorten drankjes uit worden geschonken, is de Baravan perfect voor uiteenlopende events en is zij inzetbaar voor promotionele doeleinden voor andere merken en / of bedrijven.
En mocht de Baravan niet op jouw locatie passen, dan hebben we uiteraard ook nog de Scooterbars!

Ben je benieuwd wat wij voor elkaar, jouw event of bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op middels onderstaand contactformulier!

04

Laten we samen mooie dingen doen!

Heb je een tof idee in gedachten, wil je sparren of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op middels het contactformulier hiernaast of via info@baravan.nl.

Ik kijk er naar uit om je persoonlijk te mogen ontmoeten en samen een onvergetelijk event neer te zetten!