Overige mogelijkheden

Met Baravan Concepts zijn de mogelijkheden eindeloos voor het inzetten van de Baravan of Scooterbar. Wist je dat deze mobiele bars ook een prachtige toevoeging zijn aan een babyshower, private dining of voor een jubileum?

Met een mobiele gin bar maak je jouw event extra speciaal en creëer je een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten. De Baravan en Scooterbars trekken de aandacht en zorgen voor een gezellige en feestelijke ambiance. Nieuwe herinneringen worden gemaakt en hier zal zeker nog lang over nagepraat worden!

Met Baravan Concepts heb je de keuze uit verschillende mobiele gin bars; een enkele Scooterbar, een dubbele Scooterbar en de Baravan. Alle mobiele gin bars zijn in heel Nederland inzetbaar en kunnen door hun verschillende formaten op iedere locatie geplaatst worden.
Het fijne is dat je je als gastvrouw of -heer nergens zorgen over te maken. Wij ontzorgen jou volledig. Wij nemen namelijk alles mee wat we nodig hebben en laten na afloop alles schoon achter. Zo kun jij volop genieten van jouw event!

Zelf vinden wij het belangrijk dat de Baravan of Scooterbar aansluit bij jouw event. Daarom denken we graag mee om het perfecte gin menu samen te stellen, is decoratie mogelijk en kunnen de namen van de drankjes zelf bepaald worden.

Babyshower
Een babyshower is het perfecte moment om de zwangere dame in het zonnetje te zetten en flink te verwennen voordat de kleine er is. Uiteraard mogen de nodige hapjes en drankjes niet ontbreken. Vanuit de Baravan en Scooterbar kunnen wij de mooiste gin-tonics schenken, met én zonder alcohol. Een andere optie is om een gin proeverij op locatie te verzorgen. Klik hier voor meer informatie over de Alles over gin. proeverij.

Private dining
Private dining is een unieke belevenis waarbij een chefkok bij jou thuis komt om een geweldig diner op tafel te toveren. In een intieme setting geniet je samen met familie, vrienden, vriendinnen of zakenrelaties van prachtige gerechten. Vanuit de Baravan of Scooterbar kunnen wij op unieke wijze smaakvolle en bijpassende gin-tonics schenken. Indien er geen ruimte is voor een mobiele gin bar, komen wij gewoon alleen met de gins, complementerende tonics en bijpassende garnering op locatie. Uiteraard wordt er voor ieder gerecht een bijpassende gin uitgekozen waarbij ook het verhaal aan tafel wordt toegelicht. Het wordt een voortreffelijke ervaring!

Jubileum
Zijn jullie al twaalf en een half jaar gelukkig getrouwd? Zit je vader al vijfentwintig jaar bij de vrijwillige brandweer of bestaat je bedrijf tien jaar? Vier jouw jubileum op een bijzondere wijze met de Baravan of Scooterbar. Creëer een uniek moment om even bij te stil te staan om vervolgens vooruit te kijken en de dag op feestelijke wijze af te sluiten!

Waarom anderen de Baravan boeken:


Onvergetelijke ervaring met bijzondere eye-catcher
Gevarieerd aanbod aan drankjes
Verrassende smaakcombinaties
Aandacht voor details
Mogelijkheid om te personaliseren
Volledige ontzorging
Mobiele bar die overal past
Enthousiaste en gepassioneerde gintenders