Monika van Miltenburg Fotografie

Baravan Concepts partner

Wie ben ik?

Monika van Miltenburg Fotografie is opgericht door mij, Monika van Miltenburg. Mijn liefde voor fotografie is meer dan twintig jaar geleden ontstaan in Polen, maar de passie voor evenementen is echter pas begonnen in Nederland. Hier werd ik gevraagd om sfeerfoto’s en foto’s van de gasten te maken tijdens benefietevenementen van goede doelen. Ik kreeg hier zoveel energie van en positieve reacties op dat ik besloot om mij officieel in te schrijven bij de KvK.

Met mijn unieke stijl zet ik events, eten en lifestyle om in sfeervolle beelden. Inmiddels wordt mijn fotografie veelvuldig ingezet door restaurants, producenten, particulieren en evenementen. Ook werd mijn werk geëxposeerd op een internationale expositie in Warsaw en Parijs.

Ik houd ervan om de sfeer en de energie van het moment vast te leggen; lachende mensen, de fantastisch uitziende (cocktail)drankjes, de schilderachtige setting van het evenement en goed gepresenteerde borden met heerlijk eten..
Anderen omschrijven mij als “een energieke fotografe die van doorpakken weet en zichzelf keer op keer uitdaagt. Door de sympathieke persoonlijkheid voelt iedereen zich snel op hun gemak”.

Wat kan ik jou bieden?

Ik verzorg food-fotografie, product fotografie en sfeerbeelden van evenementen. Van te voren spreek ik graag met jou de wensen, ideeën en mogelijkheden door. Door deze manier van werken kan ik ervoor zorgen dat jouw belangrijkste momenten in de foto’s worden vastgelegd.
Op mijn eigen wijze zoek ik keer op keer de meest unieke perspectieven om prachtige, sfeervolle beelden te maken van jouw belangrijke dag!

Categorie

Fotografie

Photography is the memory of our lives.

Monika - Founder Monika van Miltenburg Fotografie
Monika van Miltenburg, fotografe, Baravan Concepts partner. Maarten van ApeldoornEventfotografie, Monika van Miltenburg Fotografie, partner Baravan ConceptsEventfotografie door Monika van Miltenburg, Baravan Concepts partnerMonika van Miltenburg Fotografie, Evenementen fotografie, Baravan Concepts partnerBeweging vastgelegd, Monika van Miltenburg, Baravan Concepts partner

Bekijk ook de andere Baravan partners