Foinest

Baravan Concepts partner

Wie zijn wij?

Føinest is in 2019 opgericht door ons, Michiel Deenen en Dorijn van Lier. Al meer dan vijftien jaar houden wij ons bezig met de verschillende facetten van de horeca, waarbij wij ons gespecialiseerd hebben in wijn-spijs combinaties.

Wij koken van klassiek tot modern en geven daar een eigen signatuur aan. De ingrediënten houden we graag zo puur mogelijk en onze voorkeur gaat dan ook uit om met producten van lokale ondernemers te werken. Daarom zijn onze gerechten veelal dagvers en seizoensgebonden.

Voor bij de gerechten selecteren we wijnen uit de traditionele wijnlanden maar ook uit de “nieuwe wereld”. Met deze wijn-spijs combinaties halen we het beste uit een gerecht naar boven en creëren we harmonie

Wat bieden wij jou?

Graag komen we bij u koken op een door u aangewezen locatie. In overleg bepalen we met u het menu. Denk bijvoorbeeld aan een vijf-gangen menu met een passend wijnarrangement, of juist een menu rondom een bepaald thema.
Wij werken met ons eigen servies, bestek en glaswerk. Aan het eind nemen we de afwas weer mee. Zo kunt u samen met uw gezelschap genieten en ontbreekt het u aan niets!

Categorie

Private dining

The finest food & wine

Michiel & Dorijn - Founders Foinest
Michiel Deenen, founder Foinest, Baravan partner, Baravan ConceptsGerechten, private dining, Foinest, Baravan partner, Baravan Concepts

Bekijk ook de andere Baravan partners