Føinest is in 2019 opgericht door ons, Michiel Deenen en Dorijn van Lier. Al meer dan vijftien jaar houden wij ons bezig met de verschillende facetten van de horeca, waarbij wij ons gespecialiseerd hebben in wijn-spijs combinaties. Wij koken van klassiek tot modern en geven daar een eigen signatuur aan. De ingrediënten houden we graag zo puur mogelijk en onze voorkeur gaat dan ook uit om met producten van lokale ondernemers te werken. Daarom zijn onze gerechten veelal dagvers en seizoensgebonden. Voor bij de gerechten selecteren we wijnen uit de traditionele wijnlanden maar ook uit de “nieuwe wereld”. Met deze wijn-spijs combinaties halen we het beste uit een gerecht naar boven en creëren we harmonie Graag komen we bij u koken op een door u aangewezen locatie. In overleg bepalen we met u het menu. Denk bijvoorbeeld aan een vijf-gangen menu met een passend wijnarrangement, of juist een menu rondom een bepaald thema. Private dining The finest food & wineWie zijn wij?
Wat bieden wij jou?
Wij werken met ons eigen servies, bestek en glaswerk. Aan het eind nemen we de afwas weer mee. Zo kunt u samen met uw gezelschap genieten en ontbreekt het u aan niets!Categorie
Bekijk ook de andere Baravan partners