Studio Sigrid

Baravan Concepts partner

Wie ben ik?

Studio Sigrid is het bedrijf dat ik, Sigrid, in 2017 heb opgericht, naast mijn toenmalige baan als fysiotherapeut, om mijn liefde voor het illustreren en het maken van krijtborden over te kunnen brengen naar anderen. Ik begon met het geven van workshops in kleine groepjes. Hier werd ik zo blij van dat ik besloot het roer om te gooien en uit de gezondheidszorg te stappen. Ik ben de opleiding communicatie en multimediadesign gaan volgen. Intussen werk ik voor zowel particulieren en ondernemers en heb ik van mijn liefde voor illustreren en grafisch ontwerp mijn beroep kunnen maken!

Wat kan ik jou bieden?

De wereld een beetje mooier maken, dat is wat ik het liefste doe. Een van de manieren om dat te doen, is het maken van krijtborden en menu’s voor horecabedrijven. Ik kan er echt van genieten; dat een leeg zwart vlak langzaam omgetoverd wordt in een uithangbord met een heel eigen uitstraling.

Voor Baravan Concepts heb ik een heel mooi bord mogen ontwerpen voor op de Baravan. Na een gesprek over wat ze in hun hoofd hadden, ben ik aan de slag gegaan met het maken van een ontwerp. Voor opdrachten maak ik altijd eerst een opzet, die door de opdrachtgever nog aangepast kan worden. Als we beiden tevreden zijn, ga ik aan de slag met mijn (krijt)stiften. En dat is het allerleukste, want dan kan ik me helemaal uitleven. De krijtborden kan ik maken met de standaard witte krijtstiften, maar ook kunnen ze in kleur met illustraties gemaakt worden.

Categorie

Gepersonaliseerde menukaart en krijtborden

Inspireren Leren Creëren

Sigrid - Founder Studio Sigrid
Studio Sigrid voor Alles over gin., Baravan Concepts partnerStudio Sigrid voor Brownies & Downies, Baravan Concepts partnerStudio Sigrid, tapas krijtbord, Baravan Concepts partner

Bekijk ook de andere Baravan partners