De Scooterbar voor jouw store opening

Gefeliciteerd! Het is bijna zover dat de deuren van jouw nieuwe winkel geopend mogen worden. Om de opening goed te kunnen vieren, ben je nog op zoek naar iets ludieks dat jouw event compleet maakt.
Met een mobiele gin bar maak je jouw store opening extra speciaal en creëer je een onvergetelijke ervaring voor jouw (nieuwe) klanten. De Scooterbars trekken de aandacht en zorgen voor een gezellige en feestelijke ambiance. Succes gegarandeerd!

Er zijn diverse redenen waarom je een mobiele gin bar wilt overwegen voor jouw store opening.
Allereerst zorgt een mobiele gin bar voor reuring en vergroot het de aantrekkingskracht. De gezelligheid die het met zich meebrengt, het zijn van een eye-catcher én drankjes die nog steeds gezien worden als exclusief en luxe, trekken (potentiële) klanten aan.

Een tweede reden is dat het kan bijdragen aan het genereren van meer omzet. Doordat de (potentiële) klanten een volwaardig drankje uitgeserveerd krijgen, inclusief een korte introductie van wat onze gintenders hebben ingeschonken, blijven zij langer in de winkel rondlopen. Deze gezelligheid en drukte trekt weer nieuwe, nieuwsgierige potentiële klanten aan.

Daarnaast kan het inzetten van de Scooterbar leiden tot een social media buzz. Als mensen een geweldige tijd hebben in jouw nieuwe winkel, zullen zij dit zeker delen op social media. Dit zorgt voor een vergroting van de naamsbekendheid.

Wij vinden het belangrijk dat alles klopt tijdens de store opening. Alles draait om de details. Van het juiste glaswerk tot ijsblokjes en verse garnering. Daarom zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en jullie hierdoor volledig ontzorgd worden.
Onze gintenders zijn experts op het gebied van smaakcombinaties. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies welke smaken bij elkaar passen.
Wil je graag een persoonlijk tintje toevoegen? Ook dat kan! Wij denken graag met je mee om het perfecte gin menu samen te stellen. Natuurlijk worden alle drankjes standaard met liefde én grote glimlach geserveerd.

Met Baravan Concepts heb je de keuze uit verschillende mobiele gin bars; een enkele Scooterbar, een dubbele Scooterbar en de Baravan. Alle mobiele gin bars zijn in heel Nederland inzetbaar en kunnen door hun verschillende formaten op iedere locatie geplaatst worden.

Waarom anderen de Baravan boeken:


Onvergetelijke ervaring met bijzondere eye-catcher
Gevarieerd aanbod aan drankjes
Verrassende smaakcombinaties
Aandacht voor details
Mogelijkheid om te personaliseren
Volledige ontzorging
Mobiele bar die overal past
Enthousiaste en gepassioneerde gintenders