De Baravan of Scooterbar op jouw verjaardag

Het nieuwe jaar inluiden was nog nooit zo leuk; verras de genodigden op jouw verjaardag met een unieke mobiele gin bar bij jou op locatie! Uiteraard behoort een gepersonaliseerd verjaardagsmenu en een welkomstdrankje tot de mogelijkheden. Het enige dat jij als jarige hoeft te doen is te genieten van deze prachtige, feestelijke dag!
We create. You celebrate.

Er is niets leukers dan het nieuwe jaar inluiden met dierbare familieleden, vrienden en vriendinnen. Zelf vinden wij dat een verjaardag ook de uitgelezen kans is om juist de genodigden eens in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor de onvoorwaardelijke liefde, steun en mooie momenten die wij van hen mogen ontvangen.

Met de Baravan en Scooterbar ben je gegarandeerd van een bijzondere en onvergetelijke ervaring voor jezelf én jouw gasten. Beide mobiele gin bars trekken de aandacht en zorgen voor een gezellige, feestelijke ambiance. We beloven dat hier nog lang over nagepraat zal worden en dat er veel nieuwe herinneringen gemaakt worden.

Zowel de Baravan als de Scooterbar worden bemand door professionele gintenders die jouw gasten zullen voorzien van de mooiste gin-tonics en service.
Van klassieke gin-tonics tot smaakvolle cocktails, alcoholvrije opties en een persoonlijk welkomstdrankje.. Gin is zo veelzijdig dat iedere gast van heerlijke drankjes zal genieten. Natuurlijk worden alle drankjes met liefde, de nodige entertainment én grote glimlach geserveerd.

Wij vinden het belangrijk dat alles klopt op jouw verjaardag en dat jij ongestoord kunt genieten. Daarom zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en jij als gastvrouw of – heer volledig ontzorgd wordt. Wij brengen mooie premium gins mee, maar ook complementerende tonics en bijpassende (verse) garnering.

Wil je een persoonlijk tintje toevoegen aan de mobiele gin bar voor jouw verjaardag? Ook dat kan! Wij denken graag met je mee om het perfecte gin menu samen te stellen. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om de namen van de drankjes zelf te bepalen.

Zoek je als gin liefhebber liever nog wat extra verdieping en interactie voor op jouw verjaardag? Dan is de Alles over gin. proeverij wellicht ook iets voor je! Klik hier om de mogelijkheden te ontdekken.

Waarom anderen de Baravan boeken:


Onvergetelijke ervaring met bijzondere eye-catcher
Gevarieerd aanbod aan drankjes
Verrassende smaakcombinaties
Aandacht voor details
Mogelijkheid om te personaliseren
Volledige ontzorging
Mobiele bar die overal past
Enthousiaste en gepassioneerde gintenders